duminică, 19 septembrie 2010

Zodiac Online MMORPG Fantezie

Publisher: EnjoyMMO
Numar de jucatori: MIC
Grafica: CALITATE JOASA
Tip: MMORPG
Site oficial: ZODIAC ONLINE

Zodiac Online este un MMORPG 2D bazat pe cultura din jurul celor 12 semne zodiacale chinezesti. Jucatorilor le este permis sa-si personalizeze caracterele lor in moduri diferite, practic, nelimitate.


Zodiac Online este un MMORPG animat de fantezie care combina magia si astrologia chineza. Actiunea are loc intr-o lume dominata de semne ceresti, bestii, vrajitori care sunt convocati de imparatul de Jad intr-o misiune pentru a preveni manifestarea unei apocalipse initiate de un demon. Caracterele transportate in lumea umana sunt trimise intr-o calatorie pentru a salva omenirea de la distrugere totala.


Desi Zodiac Online pare similar din punct de vedere grafic cu alte jocuri ca 'Magic World Online' sau 'Phoenix Online' gameplay-ul este cu totul diferit. Nu sunt stabilite limite de clasa, astfel incat jucatorii au libertatea de a construi caracterele lor dupa cum doresc. Doar punctele atribut conteaza. Quest-urile si combatul turn-based este infuzat cu istoria antica a celor 12 semne zodiacale chinezesti. Cand jucatorii incep expeditia lor, le sunt date mai multe nume de utilizator in functie de zodiac. Sunt sute de quest-uri valabile in fiecare zi. Unele sarcini sunt simple: sa vorbesti cu un anumit NPC sau obtii un item valoros. Alte misiuni sunt mai complicate: uciderea de dusmani, capturarea de monstrii, sau insotirea unui vagon cu provizii spre o anumita destinatie intr-un interval de timp alocat. In timpul explorarii spatiilor naturale jucatorii sunt transportati in mod aleatoriu in zone de lupta. Odata ce jucatorul a intrat in zona de lupta un panou apare care ii permite sa atace, sa foloseasca skill-uri, sa selecteze item-uri, sa se apere, sa fuga, sa inceapa atacul atomat sau sa cheme intariri. Jucatorii zodiac pot lupta impreuna in echipa, solo, sau sa cheme animalul lor de companie pentru a ajuta la lupta. Multiplele caracteristici ale animalelor de companie din Zodiac Online fac gameplay-ul global mai atragator.


Jucatorilor le este permis sa aiba animale de companie pe tot parcursul jocului. Acestea servesc ca mai mult decat un simplu companion loial. Fiecare animal de companie poate fi crescut in level si personalizat intr-un coechipier puternic. Un animal de companie avansat poate ajuta la castigarea bataliilor fara efort. Animalele de companie sunt castigate prin completarea de quest-uri sau capturarea de monstri. Cand termini un quest animalul de companie va corespunde intotdeauna cu semnul zodiacal al personajului tau. Jucatorii care doresc un animal de companie mai interesant pot captura creaturi diferite in timpul luptei cu ajutorul unui balon si le pot imblanzi cu o potiune magica. Baloane diferite pot contine diversi monstri. Cel mai tare animal de companie in Zodiac Online este Elf-ul care poate fi capturat si transformat intr-un sidekick personal. Optiunea de capturare a monstrilor ofera jucatorilor o gama mai larga de animale de companie decat majoritatea MMO-urilor cu aceasta caracteristica. Prajituri speciale si bunatati pot vindeca animalul de casa ranit in timpul luptei.


Casatoria in Zodiac Online este luata foarte in serios. Nu numai ca stelele trebuie sa fie aliniate, jucatorii trebuie sa stabileasca o relatie solida inainte de a castiga dreptul de a se casatorii. Sistemul de casatorie necesita un personaj feminin si altul masculin care sunt prieteni inaintea casatoriei. Dupa ce au devenit prieteni ei trebuie sa formeze o echipa impreuna cu barbatul in calitate de capitan. Numai barbatii pot initia casatoria. Cei doi parteneri trebuie sa creasca in level impreuna inainte de a li se permite sa accepte un quest de casatorie. Nuntile pot fi personalizate cu bomboane, invitati si cadouri. Ceremoniile oferite includ nunta la palat, nunta la palatul Eden si o nunta la restaurant. Odata ce quest-ul casatoriei este completat noul cuplu este oficial casatorit. Legamantul nu poate fi rupt cu usurinta. Pentru a divorta caracterele trebuie sa platească o amenda consistenta de 886000 aur si sa restituie inelele. Exista de asemenea, un sistem de mentor in Zodiac Online. Orice jucator de level 40 sa mai mult poate sa fie mentor pentru alt jucator sub level-ul respectiv. In cazul in care ucenicul creste in level pana la 40 ambele caractere primesc puncte bonus.


O alta caracteristica care face Zodiac Online unic este sistemul de arme. Armele sunt magice si au capacitatea de a creste in level. Jucatorii pot creste o arma in level prin utilizarea de pietre spirituale achizitionate din magazine. Fiecare piatra spirituala adauga aptitudini diferite pentru majorarea daunelor pe care arma le produce. Cresterea in level a personajului tau are ca rezultat cresterea in level a armelor. Armele sunt din ce in ce mai puternice pe masura ce personajul creste in level. Caracterele pot alege intre toiaguri mistice sau ciocane care provoaca haos. Unele arme ca Glazed Flask poseda capacitatea de a porni ploaia atunci cand sunt folosite. Flag Spear-ul aduce prin folosirea lui tunete. Echipele pot sa declare razboi altor bresle prin semnarea managerului gild NPC. O limita a cinci echipe pot lupta.


Practic, totul poate fi cumparat cu monede de aur castigate prin completarea quest-urilor sau completarea diferitelor NPC-uri. Jocul are mai multe magazine separate, unde jucatorii pot cumpara sau vinde inapoi bunuri. Bacania si negustoria au diverse medicamente, ierburi de vindecare, carti de skill si potiuni. Magazinul de armura are pantofi magici, halate, curele, umbrele si alte articole de imbracaminte care ofera protectie in timpul luptei. Vindecatorul de animale vinde hrana pentru animale si bunatati care cresc sanatatea. Blacksmith-ul vinde arme. Magazinul de bijuterii vinde coliere speciale si pandantive. Jucatorii pot, de asemenea sa faca comert intre ei. Mall-ul din joc este umplut cu elemente magice suplimentare. Nici unul dintre accesorii nu este defapt necesar. Este o colectie destul de mica in comparatie cu alte mall-uri din alte jocuri. Elementele magice includ tastele VIP, pachetele pentru luna de miere, pietre pentru teleportare si cristale pentru a stimula cresterea level-ului armei.


In ciuda numarului limitat de optiuni grafice Zodiac Online este inca un MMORPG 2D free-to-play solid. Implementand astrologia chineza, sistemul excelent de animale de companie precum si sistemul de armament acest joc ofera utlizatorilor o multime de lucruri de facut. Cu nici un set de restrictii de clasa jucatori au puterea de a construi un personaj Zodiac capabil de a salva lumea de la distrugere.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu